Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sarvari Security – 10 ani de profesionalism şi seriozitate
Florin Răchitan  - Luni, 15 Mai 2017

În mediul atât de concurenţial al serviciilor de pază şi protecţie, Sarvari Security iese în evidenţă deja un deceniu printr-o abordare cu adevărat occidentală a acestui domeniu, cu un standard de calitate care i-a dus faima peste hotarele judeţului Satu Mare.

Înfiinţată în urmă cu zece ani ca firmă cu capital maghiar, ce s-a bazat pe experienţa vastă în structurile Poliţiei a colonelului Mircea Filip, Sarvari Security a devenit între timp societate cu capital integral autohton, în care fondatorul şi-a luat asociat şi coleg de conducere un alt sătmărean, Czimmermann Jozsef Antal.

În cei zece ani de la înfiinţarea aniversată chiar azi, Sarvari Security şi-a diversificat oferta de la serviciile de pază interioară şi exterioară a obiectivelor, pază punctuală şi de teritoriu, patrulare pe jos şi cu autovehicule, servicii de observare sau de pază înarmată până la servicii de curăţenie industrială sau în birouri. Mai mult, cei doi manageri, care posedă atestat, stau la dispoziţia clienţilor şi cu servicii specifice detectivilor particulari.

De-a lungul timpului Sarvari Security a colaborat cu cele mai mari firme din judeţul Satu Mare, extinzându-şi activitatea şi în Maramureş, iar în portofoliul actual sunt incluşi clienţi precum Anvis Rom sau Alu Menziken.

„În tot acest timp ne-am păstrat 80% dintre partenerii cu care am colaborat, iar fluctuaţiile de personal au fost nesemnificative, ceea ce înseamnă că ne îndeplinim în mod constant toate obligaţiile faţă de angajaţi, clienţi şi stat” – spune directorul general Mircea Filip.

„De-altfel, această corectitudine faţă de toţi cei cu care colaborăm este strategia principală a firmei noastre şi suntem cunoscuţi pentru faptul că nu facem nici un rabat de la standardele de calitate pe care ni le-am impus noi înşine, în concordanţă cu toate reglementările în vigoare în domeniul nostru de activitate” – completează administratorul Czimmermann Jozsef Antal.

Pentru a vă convinge că merită să apelaţi la serviciile celei mai profesioniste firme de pază şi protecţie, respectiv curăţenie industrială din Satu Mare, nu ezitaţi să sunaţi la nr. de tel. 0361-412.740 sau 0751-134.540. Informaţii suplimentare la sediul societăţii, în Casa de Modă, et.5, cam.59 sau pe adresa de e-mail office@sarvari.ro

Tags: sarvari  security  aniversare  
3492 vizite
Distribuie pe
Punisher
O firma care apreciaza alcoolistii si oamenii care dorm in post. Ca doar sunt prieteni de copilarie. A se vedea obiectivul Nicovid.Cei care lucreaza corect nu sunt buni, cel care doarme in post, Kuki Stefan, sau un alt prieten care a cazut in mijlocul curtii de manga ce a fost, sunt buni. Pana la urma pe alcoolist la dat afara dar nu-l dadea daca nu era filmat de camerele de supraveghere.
2018-02-26 11:22:01
kallay zsolt
jo napot filip ur zsolt vagyok dobrarol modya mar meg mi a kurva isten fasza van hogy anyra andiznak sarvari oke udvozlok mindenkit bea oke agnes kurva talalkozunk a divathazba
2017-06-04 13:25:42